Valitse sivu

Tietoa meistä

Mikä on RokStep?

RokStep Oy on liittymäsi Länsi-Afrikan maihin, kun tahdot laajentaa liiketoimiasi esimerkiksi Nigeriaan tai Ghanaan.

RokStep Oy etsii maan hallinnon tai muiden organisaatioiden toiveiden mukaisia yhteistyökumppaneita tai liiketoimijoita. Tavoitteena on kehittää maata monella eri osa-alueella ja tarjota kasvualustaa ensisijaisesti suomalaisille yrityksille.

Meidän kauttamme on mahdollisuus myös selvittää viennin onnistumisen tueksi rahoitusmalleja.

Miksi Länsi-Afrikka?

Länsi-Afrikka on kiinnostava ja potentiaalinen alue suurella kasvuhalulla sekä käyttämättömillä luonnonvaroilla. Monet maat ja toimijat ovat ymmärtäneet jo Länsi-Afrikan markkinoiden potentiaalin. Me RokStepillä haluamme, että suomalaisilla osaajillakin on mahdollisuus laajentaa omia toimiaan valtaville markkinoille. RokStepin kautta yrityksillä on mahdollisuus päästä Länsi-Afrikan markkinoille turhia mutkia tekemättä.

Miksi juuri suomalaiset osaajat ensivaiheessa RokStepin asiakkaaksi?

Suomalainen osaaminen on luotettavaa, usein alansa huippua. Suomalainen vienti tarvitsee kulttuurimuutoksen ja rohkeutta. RokStep auttaa siinä tukemalla osaamisen vientiä turvallisesti Länsi-Afrikkaan.

Miksi RokStep Oy?

Tarjoamme todellista lähipalvelua isoista etäisyyksistä huolimatta Suomen ja Länsi-Afrikan välillä. Meillä panostetaan prosesseissa turhien mutkien oikaisuun ja notkeaan vuorovaikutukseen. Tällaisen toiminnan mahdollistaa vahva suomalainen Länsi-Afrikan paikallistuntemus sekä kehittämisen osaaminen Suomessa.

RokStep Oy

Y-tunnus: 2837043-3

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

Osakkaat

Lauri Roiha

Olen RokStepin yksi osakkaista ja toimin hallituksen puheenjohtajana. Taustaltani olen toiminut Suomen sisäasianministeriössä virkamiehen roolissa. Olen myös toiminut erilaisissa työsuojelutehtävissä sekä ammattiliiton edustajana. Koska olen asunut useita vuosia Ranskassa, ei kansainvälisyys ole minulle uusi juttu.

RokStepissä kiinnostavinta minulle on: Hankkeiden onnistuminen sopimuksesta tuotantoon. Haluan olla osana Nigerian kehittämisessä viemällä suomalaista osaamista Nigerian laajoille markkinoille.

Yhteystiedot:
lauri.roiha@rokstep.com

Mikko Oksanen

Olen RokStepin hallituksen jäsen ja yhtiön osakas. Minulla on taustalla 20 vuoden kokemus Suomessa Suomen valtion virkamiehenä. Vuodesta 2009 alkaen olen toiminut Länsi-Afrikassa ja erityisesti Nigeriassa sekä Ghanassa Suomen valtion edustamana virkamiehenä sekä monikansallisen yrityksen maajohtajana.

Länsi-Afrikassa viettämieni vuosien perusteella olen nähnyt useita hyödyntämättömiä mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille toimia Länsi-Afrikan kehittyvillä markkinoilla. Minulla on vahvat verkostot Länsi-Afrikassa!

Yhteystiedot:
mikko.oksanen@rokstep.com
puh. +234 810 713 9450 tai 046 961 2877

Reetta-Maria Roiha

Rokstep Oy:ssä olen osakkaana ja toimin bisneksessämme toimitusjohtajan roolissa. Taustaltani olen vahvasti kehittämisintoinen. Tämän hetkinen työni on valtakunnallisessa digitaalisten terveyspalveluiden kehittämishankkeessa. Olen lean-henkinen kehittäjä, jolle vahvuuksien ja ongelmien ratkaisujen etsiminen on erityisen lähellä sydäntä.

RokStepissä minulle kiinnostavinta on toisten unelmien saavuttamisessa tukeminen sekä suomalaisen osaamisen vahva vienti alueelle, josta on suoranaista tilausta.

Yhteystiedot:
reetta-maria.roiha@rokstep.com
puh. 045 128 6119